11
aug.

Cum pictezi o geanta

Va puteti crea o geanta personalizata pictand pe piele sau piele artificiala. Folositi oricare dintre aceste metode pentru a putea crea o geanta personalizata, unica. Pentru inceput fie achizitionati piele naturala sau pictati pe piele artificiala sau vinil. Vinilul poate fi gasit adesea in anumite culori si texturi si il puteti achizitiona de la magazine decor pentru casa sau magazin tesaturi.

Atunci cand cumparati un material acordati atentie deosebita texturii materialului si felului in care se simte. Vinilul variaza in greutate, poate fi usor sau greu.

Vopselurile pentru pictura pe piele sunt vopseluri pe baza de acril, bogate in continut apos. Puteti utiliza de asemenea, vopseluri acrilice standard achizitionate din orice magazin de artizanat.

Cu toate acestea, o sa aveti nevoie de un set de pensule pentru a duce la bun sfarsit activitatea dumneavoastra. Alegeti pensule care va permit sa creati detalii fine si o pensula pentru acoperirea suprafetelor, in cazul in care vreti sa acoperiti suprafete mai mari.

Inainte de a incepe sa pictati, testati culorile pe bucati de material ramase. Acesta este un pas important pentru a experimenta atat culorile cat si modelul ales. Incercati sa pictati cateva mostre pentru a vedea opacitatea culorilor. Unele culori necesita doua sau trei straturi pentru a obtine un aspect uniform. In general este bine sa dati mai multe straturi subtiri decat un strat gros de vopsea pentru a scoate in evidenta culorile.

Fiind culori pe baza de apa, acrilicele se vor usca rapid, iar dvstra veti putea sa decorati geanta (obiectul) din piele asa cum v-ati propus.

Spor la lucru!

Cu drag, Lia Kreativ Art